Kakitangan

Doktor Cinta

Assalamualaikum :))



motif????
hahahaha...
tetiba ja kan...
buka apa, cuma nak habaq * tue dia, keluar dah loghat utara...
aku la nie duk jadi penasihat yang tak bertauliah...
penasihat bab cinta lak tue...
senang ceta, aku jadi DOKTOR CINTA...
tak boleh blah la kan :P
awat awat...
ampa suma tak caya ka...
kalau tak caya, mai la try test dulu...
InsyaAllah aku tolong...* duk promote lak dah...


actually, aku pun tak pakar sangat bab bab cinta nie...
aku tolong pun setakat aku mampu ja...
mengikut pengalaman cinta aku jugak...
bukan aku main nasihat ja...
sat lagi lingkup hubungan orang lak..
apa orang kata, retak menanti belah...
agagagaga...
kadang kadang aku pun tak faham pasal cinta nie...
lain orang, lain caranya kan...
jangan takut nak bercinta...
sebab cinta la mengajar kita erti hidup...
suma nya terpulang kat diri kita sendiri macam mana nak mengawal cinta tue...


macam aku jugak la...
aku pernah lalui pengalaman pahit dalam bercinta...
sampai kan aku rasa macam dah tak mau bercinta...
tak suma yang kita sayang, kita dapat miliki...
kadang kadang kita perlu lepaskan orang yang kita sayang tue untuk orang lain...
InsyaAllah, percayalah...
Allah dah aturkan orang yang lebih baik lagi untuk kita...
macam yang dah jadi kat diri aku sekarang...
aku bersyukur sangat, sebab pengalaman pahit tue jugak la aku jumpa
 dengan chenta hati aku...
jatuh bangun cinta tue bergantung pada diri kita sendiri...
tepuk dada, tanya la hati..*boleh cenggitu...

2 comments:

  1. dahsyat jugak doktor ni. MBBS ambil kat mana dulu?

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
Jemput la komen sebab komen anda semua sangat la berharga :)